De Hoeksche Waardse Sportwaardering komt eraan!

Alle sporters en sportaanbieders in de Hoeksche Waard verdienen en krijgen erkenning. Toch zijn er altijd sporters, verenigingen en vrijwilligers die een uitzonderlijke prestatie leveren. Deze uitzonderlijke prestaties willen we extra in het zonnetje zetten. In samenwerking met gemeente Hoeksche Waard, Sportraad Hoeksche Waard, Welzijn Hoeksche Waard, Sport Verenigt Nederland en Hoeksche Waard Actief organiseren wij de Hoeksche Waardse Sportwaardering.

Er zijn 5 verschillende thema’s waarin 6 prijzen te verdelen zijn:

● Sporter / Sportster
● Sportploeg
● Talent
● Bijzondere waarderingsprijs
○ Vereniging
○ Individueel
● Iedereen kan sporten

Iedereen kan een persoon/vereniging nomineren. Dit kan door het nominatieformulier in te vullen. Je kan hierbij meerdere personen/verenigingen nomineren. Er wordt altijd gekeken naar de
argumentatie, dit betekent dat nominaties zonder argumentaties niet in behandeling worden genomen.

Stembussen

Nomineren kan t/m 20 oktober 2021. Daarna zal een jury een top 3 uitkiezen binnen elke categorie. Vanaf 3 november t/m 21 november 2021 gaan de stembussen open en kan er door iedereen gestemd worden op zijn/haar favoriet(en). Uiteindelijk wordt de prijs bepaalt door 50% stem van de jury en 50% stem van ‘het publiek’. De uitreiking van de prijzen vindt plaats op zaterdag 11 december 2021.

Wie ga jij nomineren? Vul snel het nominatieformulier in via www.hoekschewaardactief.nl.