Heb jij een positieve ervaring met LHBTI & Sport? Meld je bij ons!

Op 11 oktober is het Coming Out Day. Op deze dag besteden verschillende (sport)organisaties aandacht aan het openlijk uitkomen voor je seksuele voorkeur of genderidentiteit als lesbi, homo, bi, transgender of intersekse persoon (LHBTI).

De belangengroep LHBTI Hoeksche Waard en Sportraad Hoeksche Waard zijn samen op zoek naar LHBTI-sporters die bij hun sportvereniging zichzelf kunnen zijn en daar op Coming Out Day een positief verhaal over willen delen in de lokale media. Door jouw verhaal te delen willen we laten zien dat LHBTI zijn en sport in de Hoeksche Waard goed samen kunnen gaan. Ook willen we de zichtbaarheid van LHBTI-ers op het eiland vergroten, jouw vereniging in het zonnetje zetten en daarmee andere verenigingen inspireren. Doe jij mee? 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar de LHBT+ belangengroep hwlhbt@gmail.com. Ook met andere vragen over inclusie kun je uiteraard hier terecht of bij de Sportraad Hoeksche Waard via bestuur@sportraadhw.nl. We helpen je graag persoonlijk verder!

En dan nog dit..

Sinds januari 2019 is de Hoeksche Waard een Regenbooggemeente én dat zijn we met elkaar. Steunt jouw vereniging ook die gedachte? Hijs dan ook de regenboogvlag. Heb je nog geen vlag? Dan kun je deze gratis aanvragen bij Sportraad Hoeksche Waard of Hoeksche Waard Actief via bestuur@sportraadhw.nl of info@hoekschewaardactief.nl. We helpen je graag verder!