Clement van der Stel

Algemeen bestuurslid

Ik ben Clement van der Stel en woon samen met mijn vrouw Jolanda en onze dochter Tessa in Numansdorp. 

Vanaf mijn 8e tot mijn 30e heb ik een fantastische tijd gehad bij voetbalvereniging NSVV. Na het doorlopen van de jeugd, heb ik als keeper uiteindelijk het eerste elftal bereikt en op het hoogste amateurniveau gespeeld. Mijn voetbalcarrière heb ik afgesloten bij vv ’s-Gravendeel.

In de jaren daaropvolgend heb ik actief getennist, was ik trainer/coach van de hockeyteams waarin onze dochter speelde bij HC de Hoeksche Waard en trainer van de jeugdkeepers van NSVV. 

Als groot sportliefhebber heb ik altijd de ambitie gehad om in de sport aan het werk te gaan. Na het afronden van de opleiding MBA Sportmanagement in 2017 is dat gelukt. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart als projectmanager, procesbegeleider en adviseur voor organisaties in de zorg en de sport. Voor opdrachtgevers zoals NOC*NSF, de Rabobank en Rotterdam Sportsupport en andere begeleid ik sportorganisaties met het versterken van hun zelfredzaamheid en toekomstbestendigheid. 

Ik ben aangesloten bij het Back2Basics-organisatienetwerk (www.back2basics.nl). Een netwerk van mensen die overtuigd zijn van de kracht van het verenigen en de waarde van sportverenigingen voor onze samenleving. Sportverenigingen waar mensen hun sportieve ambities waar maken, waar talent tot bloei komt en waar mensen plezier beleven aan de sociale contacten.

Wat mij drijft is, om organisaties verder te helpen en van waarde te zijn voor mensen en de samenleving. Graag wil ik vanuit die achtergrond als lid van de sportraad mijn steentje bijdragen aan een Hoeksche Waard waar iedereen naar zijn mogelijkheden kan sporten en bewegen en waar vitale sportverenigingen van grote betekenis kunnen zijn voor een gezonde en verbonden samenleving.