Lennert van Driel

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Lennert van Driel, 31 jaar, geboren in Dordrecht en woon in ’s-Gravendeel samen met mijn vriendin en twee kinderen. Ik ben al sinds mijn 6e lid van vv ’s-Gravendeel en verder doe ik ook graag andere sporten als hardlopen, fitnessen of padellen. In oktober 2021 heb ik de marathon gelopen in 04.02.22. Een sportieve prestatie waar ik nog steeds trots op ben!

Sport en het verenigingsleven lopen als een rode draad door mijn leven. Hier wil ik me dan ook graag verder voor inzetten. In oktober 2020 heb ik me daarom aangesloten bij de sportraad Hoeksche Waard. Ik geloof erin dat de sportraad een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere verbinding tussen gemeente, samenwerkingspartners en de sportverenigingen en zie het (in alle eerlijkheid) ook als een kans om me persoonlijk verder te ontwikkelen.

In mijn professionele leven werk ik als communicatiemedewerker bij Rotterdam Sportsupport. Deze organisatie werkt aan vitale, veilig een toekomstbestendige sportverenigingen in Rotterdam.  Samen met verschillende partnerorganisaties ontwikkelt en verbindt Rotterdam Sportsupport programma’s om Rotterdammers sportief en maatschappelijk in beweging te krijgen. We werken binnen onze projecten ten behoeve van en samen met de 351 Rotterdamse sportverenigingen. Als communicatiemedewerker werk ik aan de zichtbaarheid van onze mooie projecten en programma’s en zorg ik ervoor dat alle sportverenigingen goed geïnformeerd worden. Een uitdagende en afwisselende baan waarbij ik de opgedane kennis prima kan inzetten in mijn werk voor de Sportraad Hoeksche Waard.