Peter Nootenboom

Voorzitter

Ik ben Peter Nootenboom, 54 jaar en geboren, getogen in de Hoeksche Waard. Ik woon sinds 1993 samen met mijn partner en 2 kinderen in Heinenoord. Ik heb meer dan 25 jaar gevoetbald bij vv OSV Oud-Beijerland en vv Zinkwegse Boys, daarna heb ik de overstap gemaakt naar het fietsen en ben ik lid geworden van De Hoekse Renners. Mijn kinderen zijn vanaf hun jeugd lid bij SV Heinenoord en Hockeyclub de Hoeksche Waard. Sport en het verenigingsleven speelt een belangrijke rol in ons gezin.

Ik ben sinds 2015 actief als vrijwilliger en bestuurslid bij Hockeyclub de Hoeksche Waard. In 2018 ben ik samen met een aantal andere bestuursleden het burgerinitiatief Sportraad Hoeksche Waard gestart. In 2019 is de stichting Sportraad Hoeksche Waard formeel opgericht en heb ik de rol van voorzitter op mij genomen.

Mijn ervaringen als vrijwilliger en bestuurslid bij HCHW hebben mij geĆÆnspireerd om breder aan de slag te gaan met sport en bewegen in de Hoeksche Waard. Ik ben overtuigd dat de Sportraad een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere verbinding tussen Gemeente, sociale partners en de sportverenigingen.

Naast mijn commerciƫle rol bij een internationaal IT bedrijf, vind ik het leuk om in mijn vrijetijd met sport bezig te zijn. Dit kan door zelf te sporten en als vrijwilliger een bijdrage te leveren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken en samen met anderen deze verder vorm te geven.